A revenit pe teren, dar nu este refăcută

Claudia Constantinescu a evoluat în ultimele două partide susţinute de HC Zalău, însă interul formaţiei de la poalele Meseşului nu este refăcută în totalitate după accidentarea din finalul meciului cu Universitatea Alexandrion Cluj

Accidentarea din finalul partidei cu Universitatea Cluj i-a dat mari bătăi de cap Claudiei Constantinescu, care a fost nevoită să părăsească şi echipa naţională la ultima acţiune. Managerul Gheorghe Tadici a introdus-o în teren la ultimele două meciuri, dar jucătoarea nu este refăcută complet.
„Momentan, starea mea de sănătate nu este foarte bună, fiindcă am ligamentul rupt, dar sper să mă refact odată cu trecerea timpului. Nu am voie să fac sărituri pe piciorul accidentat, dar câteodată, în timpul meciului, efectiv uit că sunt accidentată şi sar şi pe acel picior. Nemaifăcând antrenament, este greu să mă reacomodez”, a afirmat interul echipei zălăuane care consideră că HC Zalău trebuie să câştige maximum de puncte în ultimele două etape ale turului. „Trebuie să câştigăm aceste meciuri pentru a recupera punctele pierdute. Vor fi meciuri foarte dificile, dar dacă vom fi unite în teren cred că vom reuşi să câştigăm”.
HC Zalău va întâlni în ultimele două etape HCM Roman, pe teren propriu şi HCM Râmnicu Vâlcea, în deplasare. Partida dintre HC Zalău şi HCM Roman este programată duminică, de la ora 11, în Sala Sporturilor din Zalău.
Managerul Gheorghe Tadici speră să le poată folosi în partida de duminică atât pe Claudia Constantinescu, cât şi pe căpitanul Georgiana Ciuciulete.

Leave a Comment